• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/hastamakaryolasi
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://www.twitter.com/cetin_medikal
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir
  • https://www.youtube.com/@cetinmedikal1047

WhatsAppFacebookInstagramEmailPinterestKonum

Anasayfa


     Oksijen Konsantratörü HYİ-1750

   
Ürün Kodu : HYİ-1750
Ürün Özellikleri
HYİ-1750 saf oksijen üretir, oksijen tedavisinde kullanılır. Oksijen konsantratörü, 5 litre, kiralık, İzmir, Manisa, Aydın.
        Detaylar
 
 
Detaylar

OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ 5 LT.

Dakikada 5 litre oksijen akışı,

%96 oksijen saflığı,

40-70 çıkış basıncı (KPa),

480 Watt güç,

Elektrik dalgalanmaları ve kesintileri ile yüksek ve düşük basınç alarmlıdır.

Su dolu kabı, hava filtreleri ve kompresörü sayesinde saf oksijen üretir.

Oksijeni nitrojenden ayırarak saf oksijen solumanıza yardımcı olur.

Üretilen oksijen, oksijen maskeleri veya nazal kanüller ile hastaya iletilir.

Astım, bronşit, KOAH, kalp yetmezliği, akciğer rahatzıklarında ve uyku apnesi gibi rahatsızlıkları olan hastalar tarafından kullanılır.

Oksijen değerinizi kontrol etmek için parmak tipi pulseoksimetreleri kullanabilirsiniz.

Taşınabilir, kolayca saklanabilir ve evde kullanılabilir.

Doktor tavsiyesi ile kullanılan tıbbi cihazlardır.

Oksijen Konsantratörü Kiralama

İzmir, Manisa, Aydın illerimizde oksijen ile ilgili destek alması gereken hastalarımız doktorları tarafından kullanımı tavsiye edilen oksijen konsantratörü çeşitlerini İzmir mağazamızda bulabilirler. 

Dakikada 5 litre oksijen sağlayan oksijen konsantratörlerimiz geçiçi tedavi süreçlerinde de sizin hizmetinizde! İzmir Çiğli mağazamızda haftalık veya aylık olarak oksijen konsantratörü kiralayabilirsiniz. Oksijen konsantratörü kiralamak, kiralama fiyatlarını öğrenmek ve daha detaylı kullanım özelliklerine ulaşmak için bizi arayın: 0232 445 01 05 - 0507 125 62 21.

Oksijen konsantratörü, nefes almakta zorluk çeken hastalara ek oksijen sağlayan tıbbi bir cihazdır. Bir adet kompresör, hava filtresi, oksijen tankı ve nazal kanülü (veya oksijen maskesi) ile oksijen tedavisi sağlar. Oksijen konsantratörü hastaya bir maske veya nazal kanülü aracılığıyla oksijen verir. Oksijen konsansantratörünün yeniden doldurulmasına gerek yoktur ve günün 24 saati oksijen verebilir. Bir oksijen konsantratörü dakikada 5 ila 10 litre oranında saf oksijen sağlayabilir. Oksijen konsantratörü ortam havasındaki oksijen moleküllerini filtreleyip yoğunlaştırarak hastalara yaklaşık yüzde 90 ila yüzde 95 saf oksijen sağlar.

Oksijen yoğunlaştırıcı, oksijen üretmek için etrafınızdaki havayı kullanan bir makinedir. Makine havayı bir filtreden geçirerek hava kompresörüne çeker. Hava filtreleri nitrojeni hapseder ve oksijenin bir tankta toplanacağı yere geçmesine izin verir. Cihazdan burun deliklerinizin altına uzanan bir ince iki açık uç yoluyla veya bir yüz maskesi aracılığıyla bu oksijeni size verir.

Oksijen konsantratörleri evde oksijen tedavisi için en popüler teknolojilerden biridir. Oksijen konsantratörlerinin ne olduğunu, nasıl kullanılacağını ve hangisinin sizin veya hastanız için en iyisi olduğunu öğrenmek için 0232 445 01 05 numaramızdan destek alabilirsiniz.

Oksijen konsantratörü satın almadan önce, hastanın litre başına ihtiyaç duyduğu oksijen miktarını belirlemek için öncelikle doktora danışın. Oksijen konsantratörünün akış hızı satın alırken dikkate alınması gereken en önemli unsurlardan biridir. Akış hızı, oksijenin oksijen konsantratöründen hastaya ne kadar hızlı gidebileceğini ifade eder.

Oksijen konsantratörleri kısa süreli tedavi veya uzun süreli tedavi için kullanmanıza bağlı olarak kiralanabilir veya satın alınabilir. Oksijen konsantratörü satın almadan veya kullanmadan önce doktorunuzun onayını almanız gerekir. Reçete olmadan konsantratör gibi medikal cihazları kullanmak tehlikeli olabilir.

İzmir Oksijen Konsantratörü Hizmet İlçeleri

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Cumaovası (Menderes), Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla.

İzmir Oksijen Konsantratörü Danışma Hattı  0232 445 01 05 - 0507 125 62 21

Oksijen konsantratörleri İzmir ilçelerine gün içinde teslim edilir ve kurulur. Oksijen konsantratörlerimizin 2 yıl garantisi vardır.